URAQT elektrisk hårklippare för män, professionell hårklippare ed LED digital display, 3 guidekammar, 1 borste och två kammar, USB trådlös elektrisk hårtrimmer T-Blade uppladdningsbara sladdlösa hårklippare hårklippningskit för Hemmasalong

Amazon.se
Deal Score0
220,99kr 311,56kr Buy It Now
Deal Score0
220,99kr 311,56kr Buy It Now
 • 【ELEKTRISK HÅRKLIPPSSET FÖR MÄN】Detta premium-hårklipparset kommer med 3 guidekammars, 1 rengöringsborste, 1 USB-kabel och två kammar. Du kan skapa en mängd olika frisyrer och uppnå vilken stil som helst, trimma skägg, skägg eller konturkroppshår och mer, perfekt för vuxna, barn och frisörsalonger.
 • 【USB-SNABBLADDNING OCH LÅNGVARIGT BATTERI】Den elektriska hårklipparen är utrustad med ett uppladdningsbart litiumjonbatteri och en USB-kabel, som har mer kraft och mindre brus och kan användas trådlöst i 180 minuter kontinuerligt efter full laddning. USB Type-C-laddningsporten kan anslutas till olika USB-drivna enheter. Den är mycket enkel att ladda var som helst och kan bäras med dig, vilket gör den idealisk för affärsresor eller affärsresor.
 • 【PRECISION SHARP T-BLAD】Utrustad med högkvalitativt titan rostfritt stål T-blad, säkerställer det långsiktig skärpa och styrka för snabb och smidig hår- och skäggklippning. En äkta nollgap trimmer med skonsam hudkontakt, ingen hårintrassling och ingen oavsiktlig skada på hudytan. Kan användas för alla stylingbehov som foder, styling och torrrakning.
 • 【LCD-SKÄRM OCH USB-SNABBLADDNING】Den T-formade konturhårklipparen är utrustad med en supertydlig och intelligent LCD-skärm, som kan visa batteriprocenten, vilket påminner dig om att ladda hårklipparen i tid, motorn med hög effekt säkerställer dess noggrannhet och prestanda, och den är mer intelligent att använda, så du kommer inte bli överraskad under groomingprocessen.
 • 【PERFEKT PRESENT FÖR MÄN】Ergonomisk hårtrimmer i premiummetall för män, delikat anti-halkmönsterdesign, lätt att använda, liten bärbar och fashionabel, perfekt för din hårklippare. Det är också en bra present till män på olika festivaler.
 • Din deal – >Före : 311,56kr / Nu : 220,99kr

  Scott Robertson
  We will be happy to hear your thoughts

  Leave a reply

  deals
  Logo
  Compare items
  • Total (0)
  Compare
  0