Super Sparrow Water Fladle Stainless Steel 18/10 – Ultratlight Metal Water Bottle – 350 ml – Insulated Water Bottle – Standard Mouth Flex Lid – Flask for Gym, Travel, Sports

Amazon.se
Deal Score0
213,64kr Buy It Now
Deal Score0
213,64kr Buy It Now
 • 18/10 Premium Vattenflaska i Rostfritt Stål: Våra termosar är konstruerade med det bästa rostfria 18/10 livsmedelskvaliteten. De är 100% BPA -fria, vilket är helt motståndskraftigt mot oxidation och korrosion. Därför kommer du att ha dricksäkerhet och en underbar vattensmak. Dubbelväggig med lufttät, vakuumtätande isoleringsteknik säkerställer att dina favoritdrycker förblir kalla 24 timmar eller varma 12 timmar.
 • Lätt även Slitstark: Flaskväggen minskar 26% vikt totalt genom att rotera tekniken utan att påverka termoens fasthet. Du kommer att bli förvånad över sådan vikt. Skruvlocket är utformat för daglig dricka, bara med ett bärbart och flexibelt handtag fäst på flaskan. Flaskans flexibla handtag är tillverkat med en stor bredd som enkelt kan passa dina fingrar. Alla förtjänar en lättviktig flaska som njuter av att vara pigg och återfuktad i en aktiv livsstil.
 • Lätt Att Rengöra Ytterligare 100% läckagesäker: (Handtvätt rekommenderas) Vi använder elektropolering och precisionsteknik för att ge släta, lättstädade och kosmetiskt tilltalande superspegelytor för flaskans innervägg. Så du behöver inte oroa dig för rost eller korrosion som orsakas av uppbyggnad av bakterier och produktpartiklar efter att ha använts för fyllning som juice eller annan dryck. Dessutom är skruvlocket hygieniskt och praktiskt, vilket gör denna påfyllningsbara termos läckagefri.
 • Moderiktig Och Minimalistisk Design: Super Sparrow -flaskornas höga prestanda har innovativa och fashionabla mönster. För populära behov är värmekolven med lätt och elegant, lämplig för olika scener. På grund av vackert utformade, byggda för att hålla flaskor, behöver du inte kompromissa med design eller funktionalitet för att få miljövänlig termos. Denna eleganta flaska undviker att placeras i en högtemperaturdiskmaskin. Elektrolytiskt upplyst innervägg är bekväm för dig att rengöra.
 • Kvalitet är Liv Och Service är Syfte: Det som gör att Super Sparrow verkligen sticker ut är vår passion för bestående kvalitet och hantverk. som är väl utformad och tillverkad av fin kvalitet rostfritt stål, Super Sparrow är perfekt!
 • Din deal – >Före : / Nu : 213,64kr

  Scott Robertson
  We will be happy to hear your thoughts

  Leave a reply

  deals
  Logo
  Compare items
  • Total (0)
  Compare
  0