Morkka 12 st Montessori-leksaker för pojkar flickor, Baby Sensory Bin Shape Sorterare, färgglada tärningar, med 3 sugproppar snurrande leksaker och pärllabyrint, pedagogiska leksaker för småbarn i åldern 1–3 (12pcs)

Amazon.se
Deal Score0
254,15kr 299,00kr Buy It Now
Deal Score0
254,15kr 299,00kr Buy It Now
 • 【Leksak för sortering av tidiga former】Leksaken för insättning/borttagning är en del av barnens linje för tidig utveckling. Spädbarn försöker trycka formerna genom de elastiska banden och sortera de färgglada formerna hjälper barnet att utveckla sin kognitiva form av fina handrörelser, taktila utforskning och praktiska övningar.
 • 【Innovation sensorisk binbabyleksak med färgglada band och 6 färgglada multisensoriska former. Den är färgglad och har många söta mönster och siffror. Förbättra barnets sensoriska medvetenhet och främja igenkänningen av färger och former för att vara kreativ och utmana dig själv så att dina små kan utveckla olika färdigheter.
 • 【Säkert material】Pedagogisk leksak för förskolebarn av högkvalitativ ABS-plast. Alla kanter och mönster är polerade i en slät och rund form, vilket är bekvämt och hudvänligt. Det mjuka och elastiska bandet väljer elastiskt rep av hög kvalitet, oavsett hur du drar på det, kommer det inte att deformeras eller gå sönder och ditt barns händer kommer inte att repas.
 • 【Utvecklingsleksak för småbarn】Babyleksaken med formsortering består av en stor rektangulär kropp med 6 olika färgkubblock, 3 sugkoppsgyroiska leksaker och pärllabyrintspel kan hjälpa till att utveckla form- och färgigenkänning och siffror – främja hand-ögon-koordination – främja problem – lösa färdigheter.
 • 【Perfekt present till spädbarn】Denna aktivitetskub kan utveckla barns anda för att utforska, färgbelysning, rumslig fantasi, formmärkning och andra färdigheter, leksaker för 1 år pojkar och flickor, Montessori-leksaker för spädbarn 6-12 månader, babyflickleksak 12-18 månader, sensorisk leksak för småbarn 1-3.
 • Din deal – > 254,15kr

  Scott Robertson
  We will be happy to hear your thoughts

  Leave a reply

  deals
  Logo
  Compare items
  • Total (0)
  Compare
  0