Extra Tjocka Bakmattor i Silikon, Non-Stick Bakverk Rullmatta Med Mått 60 × 40 cm, Halkfri Degknådningsmatta av Silikon Bänk Bordsduk för Paj/Kaka/Pizza (Brun + Skrapa)

Amazon.se
Deal Score0
132,58kr 155,98kr Buy It Now
Deal Score0
132,58kr 155,98kr Buy It Now
 • 【Dubbel tjocklek】Lazymi 0,7 mm tjocklek silikon bakverk mattorna är tjockare än andra degknådningsmattor i samma storlek. Tjockare betyder mer hållbar och kvalitet. Denna matta är mycket svår att skrynkla när du rullar ut degen. Och som värmebeständiga mattor har de tjockare mattorna utan tvekan bättre prestanda.
 • 【MATERIAL GODKÄNT FÖR LIVSMEDEL】Silikonbakplåten är tillverkad av silikon av livsmedelskvalitet och förstärkt med glasfiber, som är FDA- och LFGB-certifierat och godkänt. Denna konditormatta är temperaturbeständig från -40 °C till 50 °F (230 °F), vilket är säkert att använda i ugn, mikrovågsugn, frys eller diskmaskin.
 • 【MÅNGSIDIG】 Fondantmattans storlek är 40 x 60 cm (15,7 x 23,6 tum). Du behöver inte oroa dig för att rulla din fondant av mattan eller på din bänk. Det är en pajmatta i silikon med flera användningsområden med mått och konverteringsinformation, vilket ger utmärkt bakning. Perfekt degrullande matta för pizza, kex, kakor och pajskal. Även för bordsmatta, bänkmatta.
 • 【HALKFRI & NON-STICK】 Vår halkfria knådningsmatta ligger perfekt platt på bänkskivan och rör sig inte eller klumpar ihop när du rullar ut degen. Non-stick-silikonet skapar en idealisk arbetsyta som inte gör att din deg fäster på mattan.
 • 【LÄTT ATT RENGÖRA】 Tack vare silikonytan med non-stick kan du enkelt rengöra mattan. Skölj bara mattorna i tvålvatten i några minuter, torka sedan av med den våta trasan och låt lufttorka, eller lägg silikonmattan i diskmaskinens övre hylla.
 • Din deal – > 132,58kr

  Scott Robertson
  We will be happy to hear your thoughts

  Leave a reply

  deals
  Logo
  Compare items
  • Total (0)
  Compare
  0