Diyife 6 m LED-remsa med smart appstyrning, RGB-LED-remsa, Bluetooth-anslutning, USB-gränssnitt, ljuskedja/-band, musik/röstsynkronisering, färgförändring, gör-det-själv, teve, soffa, gardin

Amazon.se
Deal Score0
118,00kr 139,00kr Buy It Now
Deal Score0
118,00kr 139,00kr Buy It Now
 • Intelligent appstyrning: skanna för att ladda ner appen och anslut med Bluetooth för att styra ljusremsan. Appgränssnittet är rikt, med 16 miljoner ljusfärger, kontinuerligt justerbart och kan även blinka efter omgivande ljud, som musik/röster. Samtidigt har den en timer-funktion, som kan användas för att ställa in tändnings- och släckningstiden oberoende av varandra, vilket är mycket användarvänligt och intelligent.
 • Enkel att installera och använda: anslut ljusremsan och USB-felsökningshuvudet mellan den positiva polen och den positiva polen, så tänds lampan när USB-enheten är ansluten. Den lätta ljusremsan är försedd med ett nyligen förbättrat och mer trögflytande lim, vilket gör det enklare för dig att fästa den på baksidan av teven, under sängen, i garderober med mera. Den går inte sönder när den går emot hörn och den har bra flexibilitet.
 • Säker och hållbar: högkvalitativ 5050 RGB-ljusremsa, säker och certifierad lågspänning, långvarig användning utan värme, med anti-överladdnings- och anti-läckagefunktioner, skyddar äldre och barn i hemmet. Den uppfyller energieffektivitetsstandard nivå 6, temperaturen är lägre, du sparar el och livslängden är upp till 50 000 timmar.
 • Optimal längd på 6 meter: uppgraderad till 6 meter i längd, så att den kan anpassas till olika storlekar på teveapparater, soffor och sängbottnar. Omkretsen på en 65-tums storbilds-teve är över fyra meter, så den här remsan är tillräckligt lång. För mindre TV-apparater kan överskottslängden kapas längs den markerade linjen med sax.
 • Det perfekta DIY-dekorationsverktyget: bred användning, oavsett om det är högtidsdekoration eller daglig dekoration, kan den ordnas fritt. Lätt, flexibel, kan kapas och strömförsörjs via USB, det kan göra ditt vardagsrum, rum, TV, dator och andra platser fulla av färg och atmosfär.
 • Din deal – > 118,00kr

  Scott Robertson
  We will be happy to hear your thoughts

  Leave a reply

  deals
  Logo
  Compare items
  • Total (0)
  Compare
  0